Vi imate cilj, mi rešitev!

Zakaj zavarovanje?

Veliko ljudi je prepričanih, da so dobro zavarovani.

Ko pa se dejansko kaj zgodi jim zavarovalnica ne izplača, kar pričakujejo.  

Velikokrat se odločajo za predraga in napačna zavarovanja.  

Izpad dohodka

Plača vsakega izmed nas je odvisna od tega, ali smo prisotni na delovnem mestu ali ne. V primeru hujše bolezni ali poškodbe, ne moremo opravljati svojega poklica in pride do upada mesečnih dohodkov. 

Zavarovanje kredita

Poskrbite, da se finančno breme ne bo preneslo na druge. Ljudje se namreč ne zavedajo, da tudi njihovi mladoletni otroci po Zakonu o dedovanju podedujejo njihove dolgove. Zelo pomembno je zavarovanje kredita za primer hudih bolezni in invalidnosti.

Zavarovanje hudih bolezni

.Če zbolimo, si želimo le eno: da se čim prej pozdravimo.  Pomanjkanje denarja v bolniškem staležu povečuje stres in poglablja bolezen. Zavarovanje za hude bolezni nam omogoča izplačilo visokih zavarovalnin

Zavarovanje kredita

Ali ste vedeli, da dediči ne dobijo zgolj pravice na stvareh, ampak podedujejo tudi zapustnikove dolgove? Pomembno je celovito kreditno zavarovanje. Preverite zakaj!

Izpad dohodka

Zgodi se, da nam bolezen ali nezgoda preprečita delo in zaslužek. Takrat je dobro, da smo poskrbeli za nadomestilo delovne zmožnosti.  Nadomestilo izpada dohodka nam pokrije finančni primanjkljaj.

Zavarovalni načrt

Zavarovanja vključujejo ogromno drobnega tiska. Za kvalitetno svetovanje potrebujete usposobljenega in licenciranega strokovnjaka za optimizacijo zavarovanj.

Podjetniki

Dragi podjetniki, zavarujte sebe in svet, ki ste ga ustvarili. Predstavljajte si, kaj se zgodi z vašim podjetjem, če na delovnem mestu niste osebno prisotni 6 mesecev?

Življenjsko zavarovanje je čisto brez veze. Ali res?

Življenjsko zavarovanje je čisto brez veze. Razen, če se ti kaj zgodi. Po navadi se ljudje ne zavedajo kako pomembno je življenjsko zavarovanje. Če imate kredit ali če imate družino in otroke, je investicija v življenjsko zavarovanje tako pomembna kakor strošek elektrike doma.

Saj si verjetno ne predstavljate življenja brez elektrike?

BREZPLAČNA OCENA VAŠEGA FINANČNEGA STANJA

PRIDOBITE ODGOVORE na vprašanja:

 • Koliko denarja bo dovolj za mojo pokojnino?
 • Sem dovolj in ustrezno zavarovan?
 • Kakšen je moj izpad dohodka v primeru izgube dela, bolniške, ...?

  Naročite se na eNOVICE

  Šparanje za jutri, branje za danes!

  Katero zavarovanje mi svetujete, da sklenem?

  Katero zavarovanje mi svetujete, da sklenem?

    “Z možem sva stara oba 36 let, imava enega otroka, starega 4 leta, z možem še odplačujeva posojilo za stanovanje in leasing za avto. Odplačati še morava 49.000 EUR posojila in 21.000 leasinga za avto. Imava vsak eno varčevalno življenjsko zavarovanje za 100...

  Nasvet: Ali res potrebujemo še eno zavarovanje?

  Nasvet: Ali res potrebujemo še eno zavarovanje?

  “Z možem sva stara oba 36 let, imava enega otroka, starega 4 leta, z možem še odplačujeva posojilo za stanovanje in leasing za avto. Odplačati še morava 49.000 EUR posojila in 21.000 leasinga za avto. Imava vsak eno varčevalno življenjsko zavarovanje za 100 eur, ki se...

  Kaj so povedale naše stranke?

  Ko sem šel v zasebne vode, sem rekel, da si hočem nekaj ustvariti. Seveda tudi za svojo starost. Kot mlad človek namreč pretirano o pokojnini ne razmišljaš, v smislu, kje je še to. Ampak verjemite, zelo hitro mine čas. Če varčuješ, lahko pričakuješ, da boš nekaj imel. Ljudje bi morali gledati, da si zagotovijo finančno varnost za prihodnost.

  Janez Ajlec

  Kot profesionalni športnik lahko povem, da je za uspeh potrebno veliko vztrajnosti, samodiscipline, predvsem pa moraš imeti jasno zastavljene cilje. Prepoznavnost je posledica uspeha, ki ga dosežemo na začrtani poti. FINANČNE HIŠA d.o.o. je podjetje, ki je prepoznavno in uspešno podjetje.

  Tomaž Barada

  Primerilo se mi je, da sem imela priložnost opazovati FINANČNO HIŠO iz ozadja, iz takorekoč back stage pozicije. Priznam, da mi je vzelo sapo: poslovne ideje, znanje o finančnem trgu, know how, ki ga obvladajo se mi zdijo kot iz nekega drugega, tujega, izjemno razvitega sveta. Česa takšnega v Sloveniji doslej še nisem imela priložnosti opazovati.

  Bernarda Jeklin

  Ekipa FINANČNE HIŠE veliko investira v izobraževanje. Zato jih spoštujem. Ker brez vlaganja v znanje ni pravega uspeha, ni strokovnosti. Vlagajte v znanje in zaupajte tistim, ki vlagajo v znanje.

  Aleš Lisac

  Varčevanje za vsak žep!

  Že od 30 EUR mesečno navzgor ste lahko tudi vi udeleženi v dobičkih od najboljših na svetu.

  KNJIGA Postani kreator svojih financ!

  Postani kreator svojih financ!

  Oplemenitite svoje finančno znanje na zabaven in enostaven način! Povečajte svoje prihodke!


  VEČ O KNJIGI