Doživetje FINANČNA HIŠA. Doživite drugačnost.

FINANČNA HIŠA – Dobrodošli v svetu zanesljivih naložb, v svetu FINANČNE HIŠE kjer vas bomo svetovalci prijazno sprejeli. Pri nas boste dobili občutek, da ste v drugih dimenzijah finančnega sveta, zato se prepustite omami brezskrbnosti, ker za vaše finančne skrbi, poskrbimo mi.

 

FINANČNA HIŠA. Zaščitena in ugledna blagovna znamka. Odraz drugačnosti. Sinonim za visoko kvaliteto ponujenih finančnih storitev.

Premišljeno in na bogatih izkušnjah temelječe aktivno spremljanje dinamike finančnih trgov nadgrajujemo z ustvarjalno energijo in drugačnimi rešitvami.

 

EDINSTVENOST pomeni živeti svoje poslanstvo. Znati prisluhniti. Nenehno bogatiti svoje znanje. Za Vas, ki uspeh živite ustvarjamo ustrezne naložbene strategije. Preseganje vaših pričakovanj je vodilo našega poslovanja.

 

EKSKLUZIVNOST pomeni sposobnost ustvarjati presežno ponudbo usklajeno s potrebami najzahtevnejših. Skrbno izbrana ponudba je uglašena z vašimi osebnimi cilji in v sozvočju z vašim življenjskim stilom.

 

IME NEKOGA, ki ima vedno čas za vas. Osebni skrbnik FINANČNE HIŠE je visoko usposobljen, ki z vso odgovornostjo skrbi za plemenitenje premoženja, ki ste ga ustvarili. Skupaj s pravnimi in davčnimi svetovalci načrtuje ustrezno naložbeno strategijo.

 

FINANČNA HIŠA je sinonim brezčasne elegance, pa naj gre za razkošne storitve, dovršene finančne rešitve ali prefinjen osebni pristop do strank.

V svetu financ smo znani po pionirskih finančnih storitvah, kar nam je pri znamki uspelo doseči s sledenjem filozofiji biti drugačen in samosvoj.

 

 

 

Vizitka

KONTAKT Ekonomisti FINANČNE HIŠE preživimo večino svojega delovnika tam, kjer je pozitivna energija in entuziazem na najvišji možni ravni, v centru Maribora, na Ulici talcev 15 in v Ljubljani, v…
Preberi več…

Direktorica Finančne hiše

DIREKTORICA mag. KARMEN DARVAŠ ŠEGA Mag. Karmen Darvaš Šega je magistrirala na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru s področja inovativnega managementa. Že od leta 1999 raziskuje področje osebnih in podjetniških financ.…
Preberi več…