Certifikati - 0,7% najboljših podjetij v Sloveniji, ki se uvrščajo v najvišji razred zlate bonitetne odličnosti AAA.
Že od l. 2013 smo ocenjeni z nadpovprečno bonitetno oceno AAA. Že tretje leto zapored (l.2016, l.2017 in l. 2018) smo ocenjeni z prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti ZLATA ODLIČNOST in tako spadamo med zgolj 0,8% vseh  podjetij v Sloveniji, ki so bili ocenjeni tri leta zapored z najvišjo možno zlato oceno in se tako uvrščajo v najvišji razred zlate bonitetne odličnosti AAA kar tri leta zapored.  

Certifikat Zlato bonitetno odličnost dosegajo ekskluzivno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost AAA kar tri leta zaporedoma.

 

 

 

Certifikati - Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše COFACE Slovenija.

 

Gospodarska zbornica Slovenije s tem certifikatom potrjuje, da je FINANČNA HIŠA d.o.o. zadostila pogojem za izdajo certifikata. Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše COFACE Slovenija.

 

 

FINANČNA HIŠA d.o.o. se je po izboru Gazela 2015 uvrstilo na 34. mesto -certifikati

 

FINANČNA HIŠA d.o.o. se je po izboru Gazela 2015 uvrstilo na 34. mesto najhitreje rastočih podjetij v naši regiji. V celi Sloveniji je tako FINANČNA HIŠA d.o.o. na 157. mestu med 500 najhitreje rastočimi podjetji.

 

 

 

 

FINANČNA HIŠA na 1. mestu v Sloveniji

FINANČNA HIŠA je bila leta 2017 na tretjem mestu po vplačilih vlagateljev v ALTA sklade, v letu 2018 na prvem mestu po neto vplačilih vlagateljev v Sloveniji. NAJBOLJŠI!