Pet let zapored smo uvrščeni v najvišji bonitetni razred. Zato smo prejemniki PLATINASTE ODLIČNOSTI! Samo 1% vseh podjetij v Sloveniji v letu 2019 dosega PLATINASTI CERTIFIKAT!

Že od l. 2013 smo ocenjeni z nadpovprečno bonitetno oceno AAA. Že tretje leto zapored (l.2016, l.2017, l. 2018, l. 2019) smo ocenjeni z prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti ZLATA ODLIČNOST in tako spadamo med zgolj 0,8% vseh  podjetij v Sloveniji, ki so bili ocenjeni tri leta zapored z najvišjo možno zlato oceno in se tako uvrščajo v najvišji razred zlate bonitetne odličnosti AAA kar tri leta zapored.  

Certifikat Zlato bonitetno odličnost dosegajo ekskluzivno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost AAA kar tri leta zaporedoma.

Gospodarska zbornica Slovenije s tem certifikatom potrjuje, da je FINANČNA HIŠA d.o.o. zadostila pogojem za izdajo certifikata. Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše COFACE Slovenija.

FINANČNA HIŠA d.o.o. se je po izboru Gazela 2015 uvrstilo na 34. mesto najhitreje rastočih podjetij v naši regiji. V celi Sloveniji je tako FINANČNA HIŠA d.o.o. na 157. mestu med 500 najhitreje rastočimi podjetji.

FINANČNA HIŠA d.o.o. je bila leta 2017 na tretjem mestu po vplačilih vlagateljev v ALTA sklade, v letu 2018 na prvem mestu po neto vplačilih vlagateljev v Sloveniji. NAJBOLJŠI!