Popravnega izpita za

 

pokojnino ni!

Za pokojnino šparamo samo enkrat!

Varčevanje za pokojnino varčujemo samo enkrat v življenju, saj popravnega izpita za njo ne dobimo. Ker druge priložnosti ni je pristop zelo pomembne. Kdo bo poskrbel za vas, če ne vi sami? Država verjetno ne, mlada generacija pa se sooča z kupom težav in verjetno jim boste v breme. Velikokrat odlašamo, saj je varčevanje nesmiselno, ampak ali je res takšen problem dati na stran 30 € na mesec za boljšo prihodnost?  Naročite se na brezplačnem posvetovanju in naredite prvi korak!

 

Upokojitev v slogu

Velikokrat slišimo zgodbe, ko starejši pristanejo na pašteti in kruhu. Želite,da bo ste sami v starejših letih živeli na robu preživetja? Čas je, da nehamo razmišljati, saj bomo že nekako zvozili.  

Potovanja na kvadrat

Zaposlene so vprašali, kaj si najbolj želijo, ko se bodo nekoč upokojili. Največ ljudi, več kot 60%, si želi v času pokoja potovati. Tudi vi? Kaj čakate?

Pokojnina jutri dostopna!

Velikokrat slišimo mlade, da itak ne bodo šli v penzijo. Zakaj pa ne? Ni lažje sam poskrbeti z svojimi prihranki, da v tretjem obdobju vašega življenja uživate kot pa negativizem. 

Varčevanje za pokojnino: Varčujem dovolj?

Varčevanje za pokojnino je pomembna stvar in saj veste kako pravijo, po toči zvoniti pa je žal prepozno. Poskrbite, da varčujete dovolj, saj je pomembno, da varčujete pravilno!

Ni vsaka renta zajamčena!

Potrošniki ali varčevalci so nemalokrat zavedeni, ko sklenejo življenjsko zavarovanje ali pokojninsko varčevanje, da si bodo na ta način zagotovili tudi zajamčeno pokojnino.To žal ni res.

Šparanje za jutri, branje za danes!

Kako naj varčujem za pokojnino?

Kako naj varčujem za pokojnino?

»Star sem 45 let in razmišljam, da je sedaj skrajni čas, da bi varčeval za pokojnino. Sem že prepozen? Se mi sploh izplača? Imam pokojninsko varčevanje v službi, kjer mi plačujejo maksimalni znesek v drugi steber pri Prvi osebni zavarovalnici in sicer v višini 120 EUR...

Kaj so povedale naše stranke?

Ko sem šel v zasebne vode, sem rekel, da si hočem nekaj ustvariti. Seveda tudi za svojo starost. Kot mlad človek namreč pretirano o pokojnini ne razmišljaš, v smislu, kje je še to. Ampak verjemite, zelo hitro mine čas. Če varčuješ, lahko pričakuješ, da boš nekaj imel. Ljudje bi morali gledati, da si zagotovijo finančno varnost za prihodnost.

Janez Ajlec

Kot profesionalni športnik lahko povem, da je za uspeh potrebno veliko vztrajnosti, samodiscipline, predvsem pa moraš imeti jasno zastavljene cilje. Prepoznavnost je posledica uspeha, ki ga dosežemo na začrtani poti. FINANČNE HIŠA d.o.o. je podjetje, ki je prepoznavno in uspešno podjetje.

Tomaž Barada

Primerilo se mi je, da sem imela priložnost opazovati FINANČNO HIŠO iz ozadja, iz takorekoč back stage pozicije. Priznam, da mi je vzelo sapo: poslovne ideje, znanje o finančnem trgu, know how, ki ga obvladajo se mi zdijo kot iz nekega drugega, tujega, izjemno razvitega sveta. Česa takšnega v Sloveniji doslej še nisem imela priložnosti opazovati.

Bernarda Jeklin

Ekipa FINANČNE HIŠE veliko investira v izobraževanje. Zato jih spoštujem. Ker brez vlaganja v znanje ni pravega uspeha, ni strokovnosti. Vlagajte v znanje in zaupajte tistim, ki vlagajo v znanje.

Aleš Lisac

Varčevanje za vsak žep!

Že od 30 EUR mesečno navzgor ste lahko tudi vi udeleženi v dobičkih od najboljših na svetu.