Včasih pogledamo fotografije, ki so nastale desetletja nazaj in se zgražamo nad izbiro frizure in oblačil. Naj ne bo tako tudi v (kar se sedaj zdi daljni) prihodnosti in glede varčevanja za upokojitev! S spodnjim eKALKULATORJEM izračunajte, koliko dodatne rente boste potrebovali v prihodnosti, ko se boste upokojili.

INFO IZRAČUN

Koliko bo znašala vaša pokojnina? Koliko morate varčevati za rento? ( * označuje obvezno polje)

Izpolnite


Izračunaj

Vsa polja so obvezna. Prosimo preverite vpisane podatke.

IZRAČUN

Koliko moram varčevati za pokojnino?


Informativni izračun RENTNEGA VARČEVANJA ZA POKOJNINO

Vaši osebni podatki

Spol*

Osnovno o rentnem varčevanju


Disclaimer: Informativni izračun bo narejen ob predpostavkah, da gre za zdravo osebo, ki se ne ukvarja z ekstremnimi športi, ne opravlja nevarnega poklica in nima prekomerne telesne teže. Če katera od teh predpostavk ne bi veljala, bi pomenilo podražitev zavarovanja. Izračun je zgolj informativne narave in ni zavezujoč.

Vsi podatki bodo uporabljeni izključno za namene posredovanja želenih informacij. Podatke bomo obravnavali in varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS, št. 86/2004).

S klikom na gumb "Pošlji" v tem spletnem obrazcu potrjujete, da se strinjate s prijavo na prejemanje eFinančnih nasvetov, z izmenjavo, obdelavo in hrambo osebnih podatkov in da so podatki v oddanem obrazcu točni.