Vi imate cilj, mi rešitev!

Zakaj vzajemni skladi?

Varčevanje v vzajemnih skladih prinaša potencialno visoke donose na delniških trgih. Možno je varčevati mesečno ali položiti enkratni znesek. Naložbeno tveganje je zelo razpršeno, saj vzajemni sklad zelo razprši sredstva med veliko število različnih delnic, obveznic.

ePortfelj

Moj ePortfelj je enostavna, uporabnikom prijazna spletna aplikacija s pomočjo katere spremljate vse vaše naložbe v investicijske sklade. 

Lahko si tudi ustvarite brezplačno demo verzijo in poskusno spremljate svoje naložbe.

 

Tečajnica vzajemnih skladov

Mi smo vedno na tekočem z dogajanjem na parketu vzajemnih skladov. Ste tudi vi? Preklikajte, poglejte in bodite v koraku z dogajanjem na delniških trgih tudi vi. Vsakodnevno osvežena tečajnica vzajemnih skladov.

ePristop

V štirih korakih lahko pristopite v vzajemni sklad. Hitro in enostavno do ePristopa za investicije v vzajemne sklade. Udobno od doma si odprete pristopno izjavo za pristop v vzajemne sklade.

Mesečno donosno naložbeno varčevanje 

V koraku s trendi izkoristite možnost višjih donosov na mednarodnih trgih. Postanite tudi pri naložbah unikatni! Naložbeno varčevanje, kjer na optimalen način  izkoristite prednosti naložbe z možnostjo visokih donosov na mednarodnih finančnih trgih in z možnostjo garancije.

Ob zapadlosti lahko zahtevate izplačilo neobdavčene  mesečne rente ali dvignete prihranke v enkratnem znesku brez davka na kapitalski dobiček.

Šparanje za jutri, branje za danes!

Otroško varčevanje ne vpliva na vrtec in otroške doklade

Otroško varčevanje ne vpliva na vrtec in otroške doklade

Veliko ljudi sploh ne ve, da prihranki na banki, vzajemnih skladih, varčevanje za otroka in zavarovalne police pogosto sploh nimajo nobenega vpliva na to, koliko vrtca bodo plačevali ali koliko štipendije bo dobil njihov otrok. Mogoče ste tudi vi med tistimi starši, ki se zaradi strahu, da bodo plačevali več za vrtec ali da bodo dobivali nižje otroške dodatke, sploh ne upajo odločiti za varčevanja za otroka…V resnici pa prihranki nimajo tolikšnega vpliva kot prihodki gospodinjstva. Na socialne tranferje vpliva predvsem prihodek družine, torej višina plače in premoženje (hiše, avtomobili, plovila, itd). Varčevanje pa tako rekoč nič oziroma neznatno. Veliko staršev je strah, da jim bodo zaradi varčevanja znižali otroške dodatke in zaradi tega ne varčujejo. Marsikdo tudi dvigne prihranke iz banke, da ne bi vplivali na socialne transferje.

KAM  NALOŽITI PRIHRANKE?

KAM NALOŽITI PRIHRANKE?

Zaradi ničelnih obrestnih mer na banki, plačevanja ležarin in visoke inflacije, se danes varčevanje na banki zagotovo ne splača. Vprašanje, kako oplemenititi ali vsaj ohraniti vrednost svojih prihrankov, je zato marsikoga spodbudilo k iskanju bolj donosnih rešitev –...

Kaj so povedale naše stranke?

Ko sem šel v zasebne vode, sem rekel, da si hočem nekaj ustvariti. Seveda tudi za svojo starost. Kot mlad človek namreč pretirano o pokojnini ne razmišljaš, v smislu, kje je še to. Ampak verjemite, zelo hitro mine čas. Če varčuješ, lahko pričakuješ, da boš nekaj imel. Ljudje bi morali gledati, da si zagotovijo finančno varnost za prihodnost.

Janez Ajlec

Kot profesionalni športnik lahko povem, da je za uspeh potrebno veliko vztrajnosti, samodiscipline, predvsem pa moraš imeti jasno zastavljene cilje. Prepoznavnost je posledica uspeha, ki ga dosežemo na začrtani poti. FINANČNE HIŠA d.o.o. je podjetje, ki je prepoznavno in uspešno podjetje.

Tomaž Barada

Primerilo se mi je, da sem imela priložnost opazovati FINANČNO HIŠO iz ozadja, iz takorekoč back stage pozicije. Priznam, da mi je vzelo sapo: poslovne ideje, znanje o finančnem trgu, know how, ki ga obvladajo se mi zdijo kot iz nekega drugega, tujega, izjemno razvitega sveta. Česa takšnega v Sloveniji doslej še nisem imela priložnosti opazovati.

Bernarda Jeklin

Ekipa FINANČNE HIŠE veliko investira v izobraževanje. Zato jih spoštujem. Ker brez vlaganja v znanje ni pravega uspeha, ni strokovnosti. Vlagajte v znanje in zaupajte tistim, ki vlagajo v znanje.

Aleš Lisac

Varčevanje za vsak žep!

Že od 30 EUR mesečno navzgor ste lahko tudi vi udeleženi v dobičkih od najboljših na svetu.

KNJIGA Postani kreator svojih financ!

Postani kreator svojih financ!

Oplemenitite svoje finančno znanje na zabaven in enostaven način! Povečajte svoje prihodke!


VEČ O KNJIGI