Karmen Darvaš Fister, dne 24. 2. 2017

Ste vedeli, da se je od leta 1950 do danes stopnja rakavih obolenj v Sloveniji zvišala za 320 % pri ženskah in za kar neverjetnih 500 % pri moških?

Stres je del naših vsakdanjikov, še posebej pa so mu podvrženi podjetniki. Med bolezni podjetnikov najpogosteje spadajo kritične bolezni, kot so rak, kap ali srčni infarkt. To so bolezni, ki se z razlogom imenujejo novodobne bolezni in so posledica sodobnega življenjskega sloga.

Danes je vedno več ljudi, ki so samozaposleni ali kjer prihodki bremenijo pleča ljudi z nenehno prisotnostjo na delovnem mestu. Ljudje smo pa vendarle le ljudje in kaj lahko se zgodi, da zaradi bolezni pride do izpada dohodka. Prav zato vam svetujemo, da si zagotovite nadomestilo za primer, če so to zgodi vam. Odvetniki, zdravniki, računovodje, obrtniki in drugi, katerih prihodek je odvisen samo od vas: riziko zdravstveno zavarovanje vam omogoča izplačilo visokih zneskov za zdravljenje in pokritje tekočih stroškov poslovanja. S tovrstnim zavarovanjem vam bo omogočeno hitrejše zdravljenje, okrevanje in hiter povratek na delo.

Zato priporočamo:

40 let star podjetnik Kritje za 25.000 EUR Kritje za 50.000 EUR
Mesečni znesek plačila: 8,15 EUR 13,33 EUR

Mesečni znesek 8,15 evrov (letni znesek 97,80 evrov) se knjiži med davčno priznane odhodke podjetja. Tako ne obremenjujete svoje plačilne liste, ki je že tako ali tako zelo obremenjena. Hkrati pa boste deležni še davčnih olajšav.

Včasih je kaj lahko pozabiti, da je zdravje na prvem mestu. Na to se spomnimo takrat, ko ga izgubimo. Naj ne bo to ta ranljivi čas tisti, ko spoznamo, da nam je ponagajalo zdravje, hkrati pa ne vemo, kako bo z našim poslom in načinom preživetja.

Zavarovanje
eIZRAČUN

Zavarovanje hudih bolezni

Izračunaj

    Zavarovanje je sodelovanje, a kako? Preprosto!

    Prenesite si svojo eKNJIGO.

    Prijavite se na FINANČNA HIŠA eNOVICE:

    da bodo vaše finance v koraku s časom.    Uspešno ste se prijavili na novice.