Zagotovite si izplačilo v primeru obolelosti za kritičnimi boleznimi, kot so rak, kap, srčni infarkt, multipla skleroza, paraliza, Parkinsonova bolezen, slepota, gluhost, ..

Z izplačano zavarovalno vsoto si zagotovite boljša zdravila, alternativno zdravljenje, zasebne preglede, operacije v tujini, sredstva za poplačilo kreditnih in drugih obveznosti, nadomestite izpad dohodka zaradi odsotnosti iz delovnega mesta.

  eIZRAČUN Zavarovanje hudih bolezni

  Vnesite podatke in prejeli boste Informativni izračun zaščite za visoko kritje kritičnih bolezni! ( * označuje obvezno polje)

  Vaši osebni podatki

  Ste kadilec ali nekadilec?*

  Ste popolnoma zdravi?*

  Višina mesečnega zneska:

  Višina željenega kritja za bolezni

  Vaše sporočilo

  Informativni izračun bo narejen ob predpostavkah, da gre za zdravo osebo, ki se ne ukvarja z ekstremnimi športi, ne opravlja nevarnega poklica in nima prekomerne telesne teže. Če katera od teh predpostavk ne bi veljala, bi pomenilo podražitev zavarovanja. Izračun je zgolj informativne narave in ni zavezujoč. Vsi podatki bodo uporabljeni izključno za namene posredovanja želenih informacij. Podatke bomo obravnavali in varovali v skladu z GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS, št. 86/2004).

  Kakšen varčevalec si?

  l

  Brezplačni eIZRAČUN naložbenega varčevanja!

  }

  Rezerviraj čisto svoj termin!

   Zavarovanje je sodelovanje, a kako? Preprosto!

   Prenesite si svojo eKNJIGO.