OCENA VAŠEGA FINANČNEGA STANJA

Kaj pridobite z ANALIZO FINANC?

Dejanski vpogled

Z aplikacijo boste dobili celovit vpogled v svoje trenutno finančno stanje in konkretne predloge, kako ga izboljšati.

22 letne zkušnje

Na podlagi 22 letnih izkušenj na področju finančnega svetovanja so strokovnjaki razvili nov pristop merjenja stanja financ.

Rešitev

Prejeli boste konkretna priporočila za izboljšanje in nasvete za izboljšanja stanja.

Kakšno je vaše finančno zdravje?

S pomočjo aplikacije boste ugotovili kakšno je trenutno stanje osebnih financ: vaša sklenjena zavarovanja, naložbe, varčevanja, pokojnine, zavarovanje družine, zavarovanje kreditov, reševanje izpada dohodka. Na podlagi rešenega testa, boste prejeli konkretne predloge za izboljšave.

APLIKACIJA za enostavno urejanje VAŠIH financ 

Izkoristite nov način merjenja, kako zdrave in urejene so vaše osebne finance.

97% uporabnikov priporoča to aplikacijo

Pridobite popolnoma jasno sliko svojih osebnih financ.. 97% ljudi bi priporočilo uporabo te aplikacije svojim prijateljem.

Enostavni test

Z enostavnim brezplačnim testom, ki zajema vsa področja vaših osebnih financ, preverite stanje vaših osebnih financ. Test je enostaven in razumljiv.

Rešitev

Na podlagi odgovorov na vprašanja, boste prejeli zelo praktične nasvete in pregledno analizo z konkretnimi predlogi za izboljšave.

Finančni nasvet brez obiska svetovalca

Finančno poročilo, ki ga boste prejeli na svoj mail, takoj po oddaji izpolnjenega testa, vam zelo olajša vaše nadaljnje finančne odločitve, povezane z vašo prihodnostjo,  kamor spada izbiranje ustreznih naložb, varčevanj in zavarovanj. 

Finančno načrtovanje

Rezultati številnih raziskav kažejo, da je finančna nepismenost poglaviten razlog za večino finančnih problemov, ki vodijo v finančni stres posameznika in družine. 

Zato priporočamo skrbno načrtovanje financ, zavarovanj, varčevanj in naložb. Z aplikacijo boste prejeli FINANČNO NAČRT, ZAVAROVALNI NAČRT in POKOJNINSKI NAČRT. Na tak način se boste izognili številnim napakam, ki jih delajo ljudje.

Osebno svetovanje

Se želite posvetovati z našim svetovalcem v živo?

Skupaj lahko pregledata stanje, podal vam bo predloge in konkretne nasvete glede na vaše želje, izzive in cilje.