Zdravstveno zavarovanje Specialisti omogoča hiter dostop do zdravnika specialista in krije stroške pregledov pri zdravniku specialistu ter zahtevnih diagnostičnih preiskav na podlagi napotnice osebnega zdravnika.

To zavarovanje je namenjeno tistim, ki želijo zagotoviti kakovostno zdravstveno oskrbo in se izogniti dolgim čakalnim vrstam. S tem zavarovanjem lahko hitro pridete do specialista, ki vam bo nudil strokovno svetovanje in zdravljenje. Poleg tega krije tudi stroške zahtevnih preiskav, kot so magnetna resonanca, CT, gastroskopija in podobno.

Pomembno je, da se pred sklenitvijo zavarovanja seznanite s pogoji in kritjem ter se odločite za najbolj primerno opcijo glede na svoje potrebe in finančne zmožnosti.

  eIZRAČUN Specialisti

  Izpolnite obrazec in prejeli boste brezplačni izračun za zdravstveno zavarovanje za kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev (*označuje obvezno polje)

  Vaši osebni podatki

  Možnost izbire:

  (izberete lahko eno ali več opcij)

  Vaše sporočilo

  Informativni izračun bo narejen ob predpostavkah, da gre za zdravo osebo, ki se ne ukvarja z ekstremnimi športi, ne opravlja nevarnega poklica in nima prekomerne telesne teže. Če katera od teh predpostavk ne bi veljala, bi pomenilo podražitev zavarovanja. Izračun je zgolj informativne narave in ni zavezujoč. Vsi podatki bodo uporabljeni izključno za namene posredovanja želenih informacij. Podatke bomo obravnavali in varovali v skladu z GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS, št. 86/2004).

  Kakšen varčevalec si?

  l

  Brezplačni eIZRAČUN naložbenega varčevanja!

  }

  Rezerviraj čisto svoj termin!

   Zavarovanje je sodelovanje, a kako? Preprosto!

   Prenesite si svojo eKNJIGO.