Z zavarovalnim načrtom boste ugotovili ali ste ustrezno in dovolj zavarovani.

Če niste pravilno zavarovani, se zgodi, da v primeru poškodb, bolezni, izpada dohodka zavarovalnica ne izplača odškodnine, ki jo pričakujete.

  eIzračun ZAVAROVALNI NAČRT

  Vnesite podatke in prejeli boste informativni izračun zavarovalnega načrta ( * označuje obvezno polje)

  Vaši osebni podatki

  Osnovno podatki

  *Član gospodinjstva v povprečju vsak mesec porabi približno 630 eur za gospodinjske stroške. Mednje štejemo hrano in pijačo, obleko in obutev, položnice za vzdrževanje doma in podobno (Vir: SURS 2015)
  Če se zavarovana oseba želi izogniti čakalnim dobam za pregled pri specialistu v javnem zdravstvu in pridobiti drugo mnenje priznanih specialistov iz tujine, predlagamo to kritje.
  Potrebo je možno izbrati do 60. leta starosti.
  *Za primer invalidnosti na podlagi priporočil Zveze potrošnikov Slovenije potrebujete sredstva v višini šestkratnika letnih prihodkov.
  *Nezgodna renta nad 50% trajne invalidnosti se izplačuje dogovorjeno dobo plačevanja v primeru ugotovljene trajne invalidnosti nad 50%. Renta je dedna.
  *Za zlom kosti se upošteva prelom oziroma prekinitev kosti, vključno s pokom ali odlomom kosti.
  *V primeru začasne nesposobnosti za delo zaradi nezgode, se izplača dnevno nadomestilo za največ 200 dni.
  *Če zaradi nezgode pristanete v bolnišnici, se izplača dogovorjeno nadomestilo od prvega do zadnjega dne bivanja v bolnišnici, vendar največ 365 dni po eni nezgodi.
  *Če ste na bolniški, prejmete bolniško nadomestilo, ki pa ne vsebuje stroškov prevoza in malice.
  *Če nastopi brezposelnost ali delovna nezmožnost, je zavarovalnica dolžna izplačati mesečno nadomestilo. Izplačuje se lahko za največ 24 mesecev skupno za vsakih 10 let varčevalnega obdobja.
  *Če se vam danes kaj zgodi (se težje poškodujete ali celo umrete) zaščitite svojega partnerja, da ga vaši dolgovi ne bodo preveč obremenili.
  *V zvezi s šolanjem otrok nastajajo stroški, ki so v določeni meri odvisni od finančnih zmožnosti posamezne družine. Omogočite svojemu otroku študij doma ali v tujini tudi v primeru spremenjenih življenjskih okoliščin.
  *Sedaj, ko ste poskrbeli za pokritje vseh potreb (kredite, gospodinjske stroške, šolanje otrok..) v primeru najhujšega scenarija, lahko poleg pogrebnih stroškov svojim najbližjim zapustite dodatna finančna sredstva.

  Vaše sporočilo

  Informativni izračun bo narejen ob predpostavkah, da gre za zdravo osebo, ki se ne ukvarja z ekstremnimi športi, ne opravlja nevarnega poklica in nima prekomerne telesne teže. Če katera od teh predpostavk ne bi veljala, bi pomenilo podražitev zavarovanja. Izračun je zgolj informativne narave in ni zavezujoč. Vsi podatki bodo uporabljeni izključno za namene posredovanja želenih informacij. Podatke bomo obravnavali in varovali v skladu z GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS, št. 86/2004).

  Kakšen varčevalec si?

  l

  Brezplačni eIZRAČUN naložbenega varčevanja!

  }

  Rezerviraj čisto svoj termin!