Čeprav nas je večina sposobna za urejenost in slog zapraviti celo bogastvo, se verjetno zavedamo, da je v resnici tisto pravo bogastvo naše zdravje. Zaščita pred izgubo zdravja nam bo omogočala hitro in kvalitetno zdravljenje, čimprejšnjo vrnitev na delo in čim nižji izpad dohodka ob dolgotrajnejši delovni nesposobnosti.

Informativni izračun zaščite za visoko kritje kritičnih bolezni

Vnesite podatke in prejeli boste Informativni izračun zaščite za visoko kritje kritičnih bolezni! ( * označuje obvezno polje)

Vaši osebni podatki

Ste kadilec ali nekadilec?*

Ste popolnoma zdravi?*

Višina mesečnega zneska:

Višina željenega kritja za bolezni

Vaše sporočilo

Disclaimer: Informativni izračun bo narejen ob predpostavkah, da gre za zdravo osebo, ki se ne ukvarja z ekstremnimi športi, ne opravlja nevarnega poklica in nima prekomerne telesne teže. Če katera od teh predpostavk ne bi veljala, bi pomenilo podražitev zavarovanja. Izračun je zgolj informativne narave in ni zavezujoč. Vsi podatki bodo uporabljeni izključno za namene posredovanja želenih informacij. Podatke bomo obravnavali in varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS, št. 86/2004).

Zavarovanje je sodelovanje, a kako? Preprosto! Prenesite našo eKNJIGO!

Zavarovanje je sodelovanje, a kako?
Preprosto! Prenesite si svojo eKNJIGO!

Vsi podatki bodo uporabljeni izključno za namene posredovanja želenih informacij. Podatke bomo obravnavali in varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS, št. 86/2004).