Čeprav nas je večina sposobna za urejenost in slog zapraviti celo bogastvo, se verjetno zavedamo, da je v resnici tisto pravo bogastvo naše zdravje. Zaščita pred izgubo zdravja nam bo omogočala hitro in kvalitetno zdravljenje, čimprejšnjo vrnitev na delo in čim nižji izpad dohodka ob dolgotrajnejši delovni nesposobnosti.

Informativni izračun zaščite za visoko kritje kritičnih bolezni

Vnesite podatke in prejeli boste Informativni izračun zaščite za visoko kritje kritičnih bolezni! ( * označuje obvezno polje)

Vaši osebni podatki

Spol*

Ste kadilec ali nekadilec?*

Ste popolnoma zdravi?*

Možnost izbire

Vaše sporočilo


Disclaimer: Informativni izračun bo narejen ob predpostavkah, da gre za zdravo osebo, ki se ne ukvarja z ekstremnimi športi, ne opravlja nevarnega poklica in nima prekomerne telesne teže. Če katera od teh predpostavk ne bi veljala, bi pomenilo podražitev zavarovanja. Izračun je zgolj informativne narave in ni zavezujoč.

Vsi podatki bodo uporabljeni izključno za namene posredovanja želenih informacij. Podatke bomo obravnavali in varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS, št. 86/2004).

S klikom na gumb "Pošlji" v tem spletnem obrazcu potrjujete, da se strinjate s prijavo na prejemanje eFinančnih nasvetov, z izmenjavo, obdelavo in hrambo osebnih podatkov in da so podatki v oddanem obrazcu točni.

Zavarovanje je sodelovanje, a kako? Preprosto! Prenesite našo eKNJIGO!

Zavarovanje je sodelovanje, a kako?
Preprosto! Prenesite si svojo eKNJIGO!