Cena – delna 4. gradbena faza = 179.990,00 EUR + DDV

V  zelenem in sončnem okolju na Studencih so naprodaj moderne nizkoenergijske vrstne hiše.

Pametna nizkoenergijska vrstna hiša (151 m2), uporabne površine 121 m2 z sončno teraso 30 m2 in s pripadajočim zemljiščem cca. 192 m2 obsega v pritličju velik odprt dnevno bivalni prostor z dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo ter izhodom na ograjen atrij in zelenico, predprostor, večnamenski prostor in ločen wc ter v mansardnih prostorih obsega prostorno kopalnico, dve otroški sobi in spalnico z izhodom na sončno teraso s pogledom na Pekrsko Gorco. Pred vrstno hišo je nadstrešek za dva avtomobila.

Hiše ( l. 2018 ) se prodajajo v 4. GF : masivna vrstna hiša »pod streho« s komunalnimi priključki, stavbno pohištvo evropskega proizvajalca MIK CE / Kubus Line RAL 7016 ter Alu vhodna vrata PIRNAR – Premium, delno vgrajene premium strojne inštalacije, delno vgrajene elektro inštalacije v ploščo in stene, delno priprava za prezračevanje objekta–rekuperacija in hišno elektrarno–samooskrba z el. energijo, inštalacija za polnjene e-vozil-direktna vtičnica ob parkirišču, fasada in okolica z ograjami)…

  • ZAKAJ SO TE VRSTNE HIŠE NEKAJ POSEBNEGA?  Sončna lokacija, nadstandardna nizko-energijska gradnja, elitna arhitektura in izjemno dobra razporeditev notranjih prostorov zagotavljajo moderno in kvalitetno bivanje v objemu narave na elitni lokaciji Studenci Sunset Elite.

Na voljo sta še dva niza po sedem vrstnih hiš:  drugi niz 8-14 in tretji niz 1-7:

  • – drugi niz 8-14 :  vseljiv  november 2018
  • – tretji niz  1-7   :  vseljiv pomlad 2019

Z NAMI BREZSKRBNO DO NOVEGA DOMA !

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si I  041 399 444 (Dean)

Maribor Hiša Prodaja