Cena: 55.900,00 EUR

Vabimo vas k ogledu in nakupu dvoinpolsobnega stanovanja v večstanovanjski hiši na začetku Melja. Stanovanje velikosti 75,20 m2 je locirano v drugem nadstropju večstanovanjskega objekta, ki je bil zgrajen leta 1895. Leta 2006 je bila izvedena prenova stanovanja, ki je okusno urejeno v staromeščanski maniri. Stanovanje obsega:

  • kuhinjo, nad katero je zaradi bogate etažne višini smiselno lepo urejen podest, ki se lahko uporabi kot odlagalni prostor ali kot otroški kotiček ali kot priročni prostor za goste,
  • dnevno sobo s kaminom in jedilnico ter pisarniškim kotičkom,
  • kopalnico z manjšim predprostorom za pralni in sušilni stroj,
  • soba, ki je preurejena v spalnico in otroško sobo,
  • manjši balkon.

Stanovanju pripada drvarnica na dvorišču, ki se uporablja kot kolesarnica, sorazmerni del kleti in podstrešja ter parkirno mesto na dvorišču.

In česar ne smemo pozabiti: bližina železniške in avtobusne postaje, energetski razred F, solidna nova PVC okna, obnovljene instalacije, električno ogrevanje s kamnitimi radiatorji, etažiranje je zaključeno, vpis bo po uradni dolžnosti izvedla zemljiška knjiga v vrstnem redu vpisane zaznambe postopka vzpostavljanja etažne lastnine.

V večstanovanjskem objektu poteka trenutno izvedba sanacije skupnega stopnišča. Fasada in neposredno okolje pa kličeta po prenovi.

In zakaj je to stanovanje nekaj posebnega? Gre za funkcionalno udobje v klasičnem bivalnem okolju…. Stanovanje odlikujeta topla in prijazna atmosfera staromeščanskega stanovanja z masivnimi zidovi ter okusna ureditev s poudarkom na žlahtnosti lesenih detajlov. S skrbnim oblikovanjem detajlov lahko pripeljete stanovanja do tega, da se na občutljiv način spogleduje z zgodovino v okolici, hkrati pa je samozavestno sodobno.

KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

Z nami brezskrbno do novega doma!

Stik z nami:  041 399 444 I nepremicnine@financnahisa.si

Maribor Stanovanje Prodaja