Cena: 99.200,00 EUR

Vabimo vas k ogledu in nakupu sodobnega staromeščanskega dvosobnega stanovanja v drugem nadstropju večstanovanjske hiše. Stanovanje velikosti 86,80 m2 je bilo v letu 2006 povsem obnovljeno in obsega predsobo, dnevno sobo, spalnico s prehodno garderobno sobo, kuhinjo z jedilnico in balkonom, shrambo, kopalnico in sanitarije.

Vgrajena okna so v PVC izvedbi, notranja vrata so lesena, restavrirana in belo opleskana.

In česar ne smemo pozabiti: alarm, domofon, lastna etažna na zemeljski plin, talna obloga v obeh sobah je  ohranjena –  kvaliteten klasični hrastov parket »ribja kost«, vgrajeni so samostojni števci za vodo, plin, elektriko, v dnevni sobi je vgrajena klimatska naprava in žaluzije na elektro pogon, sanitarni prostori imajo možnost naravnega prezračevanja, kletna shramba, parkiranje na mirni ulici ob hiši, EI: razred E.

KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

In zakaj je to stanovanje nekaj posebnega? Z občutjem žlahtne starosti vam omogoča povsem sodobno bivanje ter navduši s pogledom na Pohorje iz dnevne sobe in s pogledom na Piramido s kuhinjskega balkona.  Živeti in ustvarjati v takem stanovanju je privilegij!

Stik z nami: 041/399-444 I nepremicnine@financnahisa.si

Z nami brezskrbno do novega doma!

  • KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE
Maribor Stanovanje Prodaja