Cena: 62.500,00 EUR

Vabimo vas k ogledu in nakupu mansardnega stanovanja v večstanovanjski hiši na izvrstni mestni lokaciji (Vrbanska cesta). Objekt je bil zgrajen leta 1930 in obnovljen leta 1990.

Stanovanje velikosti 37,10 m2 obsega predsobo, ki se razširi v kuhinjo, sobo, sanitarije (WC, tuš). Prehod k sanitarijam, ki je z drsno stekleno steno ločen od predsobe, se nadaljuje v priročno shrambo, v kateri je dragocen podstrešni prostor praktično izpopolnjen z odlagalnimi površinami. Stanovanju pripada urejena zidana kletna shramba.

Večstanovanjski objekt leži na zemljišču s površino 457 m2 (od tega znaša stavbišče 131 m2), kateremu pripada še vrt velikosti 403 m2 (kot splošni skupni del stavbe v etažni lastnini).

Zemljišče je ravno, lepo urejeno in solidno ograjeno – enostavno je dostopno iz ulice.

Parkiranje avtomobila je omogočeno na skupnem zemljišču. Stanovanju pripada urejena nadstrešnica.

In česar ne smemo pozabiti: domofon, urejeno okolje, mirna soseska, EI je v izdelavi, ZK stanje urejeno in je brez bremen.

 

In zakaj je to stanovanje nekaj posebnega? Gre za prijazno mansardno stanovanje, primerno za prvo bivališče mladega para. Takšno stanovanje je tudi izvrstna priložnost za investicijo, ki prinaša redne in dobre donose.

  • KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

Z nami brezskrbno do novega doma!

Stik z nami: telefon 041 399 444 I nepremicnine@financnahisa.si