Cena: 78.000,00 EUR

Sladki vrh, v naselju Vranji Vrh v občini Šentilj se prodaja 3-sobno novejše stanovanje z velikim odprtim balkonom v drugem nadstropju večstanovanjske stavbe z dvigalom.

Razgibano in moderno stanovanje (80,10 m2) obsega velik osrednji dnevno bivalni prostor z jedilnim kotom in kuhinjo ter izhodom na velik odprt balkon ( 22,80 m2), spalnico, otroško sobo, kopalnico in predprostor.

Pripada mu še kletna shramba (3,00 m2) in eno zagotovljeno pokrito parkirno mesto pod nadstrešnico ob večstanovanjski stavbi.

Vgrajeni materiali v stanovanju so kvalitetni (klasični parket, keramika, električni pomik rolet).

Nizki mesečni obratovalni stroški, saj je ogrevanje urejeno centralno na pelete, klimatska naprava ter vsi ostali števci so lastni.

Zakaj je to stanovanje posebno? Kdo si ne bi želel velikega balkona? Tako rekoč že terase? In velikih steklenih površin, ki daje prostoru moderen design? Stanovanje odlikuje funkcionalna notranja razporeditev prostorov z velikim odprtim balkonom, kjer se počutiš sproščenega in si povezan z čudovito naravno okolico a si hkrati v bližini vse potrebne infrastrukture. To je stanovanje, kjer preprosto želiš ostati in živeti.

Za vas smo preverili: Zemljiška knjiga je urejena. Stanovanje je prosto in je vseljivo takoj. Energijski razred: C (35 – 60 kWh/m2a).

 

Z NAMI BREZSKRBNO DO NOVEGA DOMA !

Stik z nami:  041 399 444 (Dean) I nepremicnine@financnahisa.si 

  • KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

 

Sladki vrh Stanovanje Prodaja