Cena: 89.000,00 EUR

Maribor – center prodaja se 3-sobno meščansko stanovanje (83,10 m2) v tretjem nadstropju večstanovanjske urejene stavbe blizu sodišča, avtobusne postaje, železniške postaje in parka na Kidričevem trgu.

Posodobljeno meščansko stanovanja (l.1939) je bilo v celoti kvalitetno obnovljeno in opremljeno v letu 2017 za namen oddaje.

Stanovanjski del ( 76,10 m2) obsega dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, kuhinjo z jedilnim kotom in izhodom na balkon, kopalnico, hodnik in predsobo. Trenutno je opremljeno za namen oddaje petim študentom.

Stanovanju pripada še kletni prostor (7,00 m2) ter možnost parkiranja na dvorišču večstanovanjske stavbe.

Klimatizirano stanovanje ima ogrevanje urejeno na električne radiatorje in možnost priklopa lastne etažne plinske peči, saj je v stanovanju plinska napeljava. Energijski razred: D (60 – 105 kWh/m2a).

Lega stanovanja J-S.

Zakaj je stanovanje posebno? Skrbno obnovljeno in opremljeno moderno meščansko stanovanje ne potrebuje nobenih dodatnih vlaganj za investitorja ter je primerno za takojšnjo oddajo študentom oz. v primeru nakupa za bivanje, vam prostorsko razgibano stanovanje zagotavlja moderno meščansko udobje in eleganco.

Zemljiška knjiga je urejena. Stanovanje je prosto in je vseljivo je takoj.

Z NAMI BREZSKRBNO DO NOVEGA DOMA !

KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si oz. za ogled pokličite: 041 399 444 (Dean)

Maribor Stanovanje Prodaja