Cena: 360.000,00 EUR

Za tiste, ki prisegate na moderno in estetsko dovršeno, a hkrati klasično stanovanje na odlični lokaciji v mestu! Z arhitekturno obnovo je nastal moderen, razkošen in popolnoma odprt prostor, ki združuje tradicionalen ter sodoben stil opreme. Na tak način stanovanje ponuja visoko kvaliteto bivanja.

Maribor, v neposredni bližini mestnega parka in centra mesta se prodaja se nadstandardno 2-sobno opremljeno stanovanje (cca. 100 m2) v visokem pritličju večstanovanjske stavbe.

ZAKAJ JE TO STANOVANJE NEKAJ POSEBNEGA? V letu 2017 je arhitekt stanovanje v celoti kvalitetno obnovil. Tla so obložena s staranim hrastom, odstranjene so vse obstoječe stene in vrata, ohranjeni pa so leseni podboji. Obdržali so stoletje staro opeko, ki se je skrivala pod ometom. Gre za izredno priljubljeno opremo v modernem bivanjskem prostoru.Tako je nastal moderen, razkošen in popolnoma odprt prostor, ki združuje tradicionalen ter sodoben stil opreme. Na tak način ponuja visoko kvaliteto bivanja.

 

Klasično stanovanje z modernim pridihom obsega velik odprt osrednji dnevno bivalni prostor z kuhinjo in jedilnim kotom, veličastno spalnico s kopalniško kadjo in tuš kabino, večnamenski prostor, ločen wc, hodnik in predprostor.

Za čarobnost popolnega bivanje in praktičnost poskrbi lastna toplotna črpalka. Energijski razred: C (35 – 60 kWh/m2a).

Zemljiška knjiga je urejena. Vseljivo je takoj.

 

ZA TISTE, KI ZAHTEVATE VEČ!

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si oz. za ogled pokličite: 041 399 444 (Dean)

 

Maribor Stanovanje Prodaja