Cena: 280.000,00 EUR

Za tiste, ki prisegate na moderno in estetsko dovršeno, a hkrati klasično stanovanje na odlični lokaciji v mestu! Z arhitekturno obnovo je nastal moderen, razkošen in popolnoma odprt prostor, ki združuje tradicionalen ter sodoben stil opreme. Na tak način stanovanje ponuja visoko kvaliteto bivanja.

Maribor, v neposredni bližini mestnega parka in centra mesta se prodaja se nadstandardno 2-sobno opremljeno stanovanje (cca. 100 m2) v visokem pritličju večstanovanjske stavbe.

ZAKAJ JE TO STANOVANJE NEKAJ POSEBNEGA? V letu 2017 je arhitekt stanovanje v celoti kvalitetno obnovil. Tla so obložena s staranim hrastom, odstranjene so vse obstoječe stene in vrata, ohranjeni pa so leseni podboji. Obdržali so stoletje staro opeko, ki se je skrivala pod ometom. Gre za izredno priljubljeno opremo v modernem bivanjskem prostoru.Tako je nastal moderen, razkošen in popolnoma odprt prostor, ki združuje tradicionalen ter sodoben stil opreme. Na tak način ponuja visoko kvaliteto bivanja.

 

Klasično stanovanje z modernim pridihom obsega velik odprt osrednji dnevno bivalni prostor z kuhinjo in jedilnim kotom, veličastno spalnico s kopalniško kadjo in tuš kabino, večnamenski prostor, ločen wc, hodnik in predprostor.

Za čarobnost popolnega bivanje in praktičnost poskrbi lastna toplotna črpalka.

Zemljiška knjiga je urejena. Vseljivo je takoj.

 

ZA TISTE, KI ZAHTEVATE VEČ!

INFO: nepremicnine@financnahisa.si ali 041 399 444 (Dean)