Cena: 67.000,00 EUR

Simpatično stanovanje z dobro razporeditvijo notranjih prostorov in veliko teraso s panoramskimi pogledi na Ptujski grad, se lokacijsko nahaja v priljubljenem mirnem večstanovanjskem naselju,  kjer je do starega mestnega jedra 5 minut lepega sprehoda.

Ptuj, blizu Šolskega centra Ptuj se prodaja 2-sobno opremljeno stanovanje z veliko teraso ( 9 m2 ) v četrtem nadstropju urejene večstanovanjske stavbe ( l. 1985 ).

Leta 2008 nova strešna kritina na večstanovanjski stavbi in l. 2008 so bila v stanovanju vgrajena kvalitetna strešna okna s komarniki  in z zastori za zmanjšanje vdora sončne energije.

Atraktivno in razgibano stanovanje ( 59,00 m2) obsega odprto veliko dnevno sobo z izhodom na teraso ter kuhinjo z jedilnim kotom, spalnico z izhodom na teraso, kopalnico in predsobo.

Pripada mu še kletna shramba (5,90 m2) in možnost parkiranja na urejenem asfaltiranem parkirišču pred večstanovanjsko stavbo.

Ogrevanje je urejeno daljinsko s centralno plinsko kurjavo ter nizki mesečni obratovalni stroški.

Lega svetlega stanovanja je J/Z.

Zakaj je to stanovanje posebno? To je stanovanje, v katerem se počutiš sproščenega, kjer uživaš v čudovitih pogledih na Ptujski grad ter na Park Panoramo, kjer preprosto hočeš ostati in živeti.

Za vas smo preverili: Zemljiška knjiga je urejena. Vseljivo takoj. Energijski razred: (35 – 60 kWh/m2a).

KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

Z NAMI BREZSKRBNO DO NOVEGA DOMA !

Več info: nepremicnine@financnahisa.si ali 041 399 444 (Dean)