Cena: 160.000,00 €

Stanovanjska hiša ima zanimivo lokacijo v mirni ulici na južnem robu naselja Rogoza. Vhod v stanovanjski del je na vzhodni strani objekta, vhod v garažo na južni strani. Etažnost objekta je K+P+M. Objekt sijočih barv je vzorno vzdrževan. Okolica objekta je tlakovana z betonskimi tlakovci, na severni strani je urejen zelenjavni vrt, vogal vrta krasi vrtna uta. Objekt je v celoti podkleten, vsi kletni prostori imajo naravno svetlobo.

Stanovanjski del odlikujejo hrastova vrata, leseno stopnišče, parketi, povsod, kjer je položena talna keramika, je vgrajeno talno gretje. Sicer je ogrevanje objekta radiatorsko, energent je kurilno olje (Energetski razred D). Vhod v stanovanjski del je omogočen preko zunanjega pokritega stopnišča, sledi predsoba, nato kuhinja z jedilnico in dnevno sobo ter odprto stopnišče v mansardni del. V pritličju je še hodnik, kopalnica in ločen WC ter dostop do kletnega stopnišča.

V mansardi so štiri sobe in kopalnica ter balkon na južni fasadi, ki je opremljen z vročecinkano ograjo, na tleh je položena keramika.

Dostop v kletne prostore je omogočen preko zaprtega stopnišča, pod stopnicami je nameščena toplotna črpalka, v zaprtem prostoru s pečjo za centralno kurjavo je tudi WC,  deponija za kurilno olje je urejena ločeno. Garaža je prostorna, ima dvoje dvižnih vrat na elektropogon in daljinsko upravljanje ter omogoča parkiranje kar za tri osebne avtomobile. Vgrajeno je kvalitetno PVC stavbno pohištvo (dobavitelj MIK Celje).

Za vas smo preverili: Energetski razred: D. Možna je zamenjava za stanovanje v večstanovanjskem objektu s podzemno garažo.

KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

  • In zakaj je ta hiša nekaj posebnega? Omogoča vam svetel in sončen pogled na svet!

Z nami brezskrbno do novega doma!

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si I GSM:  041/399-444!