Cena: 170.000,00 EUR

Stanovanjska hiša z neto tlorisno površino 313,30 m2, etažnosti K+P+M, zgrajena leta 2002, dopolnjena in adaptirana leta 2007, obsega prostorno predsobo, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z lesenim stropom in lesenim masivnim podom. Pritličje ima ob lesenem stopnišču, ki vodi v nadstropje, dostop na zunanjo teraso. V pritličju so še sanitarije z umivalnikom in v ločenem prostoru tudi tuš.

Mansarda se odlikuje z odprto galerijo, ima tri sobe s plutovinasto talno oblogo, spalnica se razširi v garderobno sobo. Velika kopalnica je mansardno izvirna.

Objekt ima neobdelano in izolirano podstrešje, ki lahko služi kot shramba in depo.

Vsako nadstropje ima svojo ločeno elektro omarico. Energetski razred: D.

Iz pritličja vodi zaprto stopnišče v klet, kjer je pralnica, kletni prostor z izdelanimi sušilnimi ometi, kurilnica, lovilna posoda za tri cisterne za kurilno olje, iz kurilnice je izhod na vrt, iz kleti pa na dovozno cesto. Preko ceste je locirana prostorna lesena nadstrešnica za avtomobile.

Dostopna cesta iz Kamnice je asfaltirana, dovozna slepa cesta do objekta je makadamska. V letu 2018 je predvidena izvedba odvodnjavanja in asfaltiranja te slepe ceste.

Stanovanjska hiša je ograjena, dostop na dvorišče je urejen z litoželeznimi vrati. Okolica je skrbno urejena (terasa, zelenica, robniki, prostor za druženje, zunanji žar). Površina zemljišča znaša 881 m2.

In zakaj je ta hiša nekaj posebnega? Je prijazna hiša, ki nudi prijetno bivanje v naravi – in  je locirana le 13 minut vožnje iz mesta Maribor.

Hiša ima uporabno dovoljenje in je zemljiško-knjižno urejena – torej je vseljiva takoj! Z veseljem vas popeljemo na ogled!

KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

Z nami brezskrbno do novega doma!

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si   oz. za ogled pokličite 041/399-444.