Cena: 369.000,00 EUR

Na idilični lokaciji Kozjak nad Pesnico ob botaničnem parku s pogledi na okoliške griče in blizu mesta Maribor je naprodaj samostojna varčna novejša hiša (l.2009) s pripadajočim zemljiščem.

Samostojna delno opremljena Marlesova Bellevue hiša (200,00 m2) s pripadajočim zemljiščem (4.833 m2) je oddaljena od centra mesta Maribor 8 km.

Pritlični prostori obsegajo velik odprt dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnim kotom, dnevno sobo z izhodom na veliko teraso, shrambo, predsobo in wc. Odprto leseno stopnišče nas vodi v zgornje nadstropje kjer sta dve otroški sobi z malo kopalnico in spalnica z veliko kopalnico in garderobno sobo. V kletni prostorih je soba za rekreacijo, delavnica, shramba in kurilnica.

Varčna nizko-energetska hiša je izolirana z lesno volno in tri-slojnimi stekli, s Trepsa fasado ter pokrita s Tondach kritino in ogrevana s toplotno črpalko z zemeljskimi kolektorji ter stenskimi gretjem omogoča nizke mesečne obratovalne stroške.

Energijski razred: B2 (25 – 35 kWh/m2a).

Lepo urejena parcela in pokrito parkirišče za dva avtomobila.

ZAKAJ JE TA HIŠA NEKAJ POSEBNEGA?  Zaradi njene izjemno lepe lege, učinkovite notranje prostorske razporeditve, mirne okolice in nizke potrebne toplote za ogrevanje, je hiša primerna za tiste, ki si želijo kvalitetno in varčno bivati v zeleni okolici blizu mesta Maribor.

Zemljiška knjiga je urejena. Vseljiva je takoj.

KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

Z NAMI BREZSKRBNO DO NOVEGA DOMA !

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si I 041 399 444 (Dean)

Kozjak nad Pesnico Hiša Prodaja