Cena: 385.000,00 EUR

Za tiste, ki zahtevate več!

Elegantna vila neto tlorisne površine 203,40 m2 ima izjemno lego, saj je locirana v dinamičnem predelu Maribora – na Taboru, kjer je na razpolago vsa potrebna mestna infrastruktura. Kljub temu, da je bila vila kot masiven objekt zgrajena že leta 1932, deluje vse do danes sveže, dostojanstveno in prepričljivo. Celovita prenova in dozidava v letih 2003/2004 sta bili izvedeni strokovno ter sta objektu vrnili ves čar in lepoto.

Prostori pritličja objekta, ki zavzemajo neto tlorisno površino 105,70 m2, imajo poslovno namembnost: pisarna, velika sejna soba, čajna kuhinja, sanitarije.

Prostori nadstropja predstavljajo stanovanje (neto tlorisna površina 97,70 m2): dnevna soba z jedilnico in kuhinjo, spalnica, kabinet, kopalnica s straniščem, hodnik in balkon.

Objekt je v neto tlorisni površini 18,80 m2 delno podkleten. Klet obsega kurilnico, shrambo in prostor za arhiv. Zelo praktičen je izhod iz kletnega podesta na vrt.

Vila leži na pravokotnem, ravnem in ograjenem zemljišču velikosti 782,00 m2. Okolica je skrbno zasnovana in urejena. Na zemljišču leži tudi garažni objekt neto tlorisne površine 42,00 m2, parkiranje pa je omogočeno še na tlakovani ploščadi na severni strani objekta.

In česar ne smemo pozabiti: alarm, dve klimatski napravi, domofon, ločeni števci za poslovni in stanovanjski del, centralna kurjava (energent je zemeljski plin), vrata na daljinsko krmiljenje, opečna kritina, bakreni kleparski izdelki, PVC okna, talne obloge suhih prostorov so kvalitetni parketi, ponekod je položena keramika. Zemljiško-knjižno stanje je urejeno. Energetski razred: E.

Objekt je mogoče z minimalnim vložkom preurediti v dvostanovanjsko hišo, tudi večjo enodružinsko hišo ali izključno v poslovni reprezentativni objekt (posebej primeren za mirno pisarniško dejavnost, odvetniško pisarno, zobozdravstveno ali zdravstveno ordinacijo, lepotno-estetsko ordinacijo, različne terapevtske dejavnosti, osebna in poslovna svetovanja, arhitekturni biro, zavarovalništvo, finance, predstavništvo).

Proda se lahko prazen, delno opremljen ali z vsem sedanjim inventarjem (kar izključuje osebne predmete in umetniške slike) – oprema je  predmet posebnega dogovora.

Po dogovoru lahko lastnik v račun vzame tudi manjše, a novejše stanovanje.

In zakaj je ta hiša nekaj posebnega? Že pogled nanjo prinaša mir in toplino – a živeti in ustvarjati v njej pa je privilegij.

Hiša vas bo očarala in vas pravgotovo ne bo pustila ravnodušne. Z veseljem vas popeljemo na ogled te vile!

KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

 

Z nami brezskrbno do novega doma!

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si   oz. za ogled pokličite 041/399-444.