Cena: 450.000,00 EUR

Če si želite sodobnega načina bivanja v urbanem okolju prestižnih hiš, imamo za vas pravo nepremičnino v Zgornjem Radvanju, Na griču (pod Pohorjem).

Prodaja se samostojna hiša ( l.2002). V letu 2007 je bila prvič vseljena.

Razgibana in prostorna hiša, P + M, velikosti cca 300 m2, s pripadajočim zemljiščem 1021 m2 se nahaja v mirnem naselju stanovanjskih hiš.

Pritlični prostori obsegajo velik dnevno bivalni prostor z jedilnim kotom in izhod na urejeno zelenico, kuhinjo z izhodom na čudovit zimski vrt in teraso, spalnico s svojo kopalnico, kabinet, sobo za goste, kopalnico za goste, večnamenski prostor, hodnik, veliko sprejemnico, shrambo z izhodom na teraso, garažo in kotlovnico.

Do mansardnih prostorov vodi odprto stopnišče, kjer se nahajajo mogočna galerija, velika kopalnica, dve veliki otroški sobi, večnamenska soba. delovna soba in garderobna soba.

Hiša je kvalitetno grajena in opremljena (lesena okna z dvojno termo zasteklitvijo, enotni leseni parketi, granit, kvalitetna keramika, talno gretje na vseh granitnih oz. keramičnih podlagah, ogrevanje Herz na zemeljski plin, dva dimnika z možnostjo kamina v dnevni sobi, avtomatska vhodna ograja in garažna vrata….

Energijski razred: C (35 – 60 kWh/m2a).

Zemljiška knjiga urejena. Vseljiva po dogovoru.

Uresničitev želja najzahtevnejših kupcev.

 

Oglejte si še prodajo prestižne vile v Tomšičevem drevoredu, Maribor: Več….

 

Z NAMI BREZSKRBNO DO NOVEGA DOMA !

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si oz. za ogled pokličite: 041 399 444 (Dean)

Maribor Hiša Prodaja