Cena: 195.000,00 EUR

Na izjemni mestni lokaciji, na levem bregu reke Drave, v bližini njenih sprehajališč in brvi ter z vrtom, ki odpira pogled na Pohorje, je na prodaj zanimiva hiša.

Stanovanjska hiša, neto tlorisne površine 161,00 m2, etažnosti K+P+M leži na zemljišču s površino 400 m2 in ima izrazito južno fasado.

Garaža je samostojen zidan objekt s tlorisno površino 20,5 m2, ki je zelo enostavno dostopen neposredno iz zamaknjenega uvoza iz ulice.

Pritličje stanovanjske hiše obsega pokrito vstopno teraso, predprostor, priročne manjše sanitarije, dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo, dve otroški sobi v medetaži, spalnico na vzhodni strani hiše in kopalnico. Mansardne prostore predstavljajo: osrednja soba s kaminsko pečjo in z izhodom na balkon, tri sobe, garderobna soba (ki je funkcionalno povezana s  spalnico) in kopalnica. Balkon je orientiran na jug.

Pritličje in mansarda sta povezani z odprtim stopniščem, ki je opremljeno s kvalitetno kovano ograjo. Vmesni stopniščni podest krasi vitražno steklo.

Talna obloga v vseh sobah je parket, v osrednjem mansardnem prostoru je talna obloga keramika. Kopalnica v mansardi je nadstandardno opremljena (masažna kad, masažni tuš).

Nekaj praktičnih stopnic vas iz pritličja popelje še v klet, kjer so shramba, kurilnica ter pokrita in zaprta terasa (kot zimski vrt).

Objekt ima vse sodobne komunalne priključke, strešna kritina je bila zamenjana leta 2015. Ogrevanje je urejeno s talnim gretjem na toplotno črpalko (sistem voda/voda), za ogrevanje sanitarne vode se uporablja solarni sistem. Osrednja dnevna prostora pritličja in mansarde sta opremljena s kaminsko pečjo.

Okolica objekta je lepo urejena, hišo nežno objema vrt na južni in vzhodni strani. Ob gredicah je locirana vrtna uta. Zemljišče je popolnoma ograjeno.

In česar ne smemo pozabiti: ZK stanje je urejeno, nepremičnina je prosta bremen, hiša je prazna in vseljiva takoj, primerna je tudi za poslovno dejavnost, energijski razred: D  (60 – 105 kWh/m2a).

In zakaj je ta hiša nekaj posebnega? Odlikuje jo vrhunska mestna lokacija s pristnim stikom z reko Dravo in naravo – a vendarle v neposredni bližini mestnega središča.

  • KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

Stik z nami: telefon 041/399-444 I nepremicnine@financnahisa.si

Z nami brezskrbno do novega doma!

 

 

Maribor Hiša Prodaja