Cena: 225.000,00 EUR

V naselju Ješenca v občini Rače–Fram, je naprodaj novejša, sodobna in urejena samostojna družinska hiša. Veliko steklenih površin dajejo vsem prostorom svetlost in pridih sodobnosti, hkrati pa povezuje notranjost doma z zeleno okolico. Zunanji žar omogoča druženje z vašimi sorodniki in prijatelji, kjer ne manjak sprostitve in veselja, pa dobre hrane. Otroci se lahko brezskrbno igrajo v naravnem okolju na zelenici pod sončnim nebom.

Arhitekturno zanimiva samostojna hiša (159 m2) s pripadajočim zemljiščem (436 m2) je od mesta Maribor oddaljena 15 km.

Pritlični prostori obsegajo velik odprt dnevno bivalni prostor z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na pokrito teraso in urejeno zelenico, spalnico, shrambo, kopalnico, hodnik in predsobo. Nova moderna kuhinja kar vabi, da si človek skuha okusno kosilo in večerjo in z družino obsedi ob prijetnem kramljanju v čudovitem jedilnem predelu.

Stopnišče nas vodi do mansardnih prostorov, kjer sta dve otroški sobi, drugi dnevno bivalni prostor, kopalnica, garderobna soba. Iz ene otroške sobe in dnevno bivalnega prostora je izhod na velik balkon.

Ogrevanje je centralno na zemeljski plin in na ventilacijski kamin. Energijski razred: C (35 – 60 kWh/m2a).

Asfaltiran dovoz do hiše, blizu šola, vrtec, trgovina, avtocesta in železniška postaja.

ZAKAJ JE TA HIŠA NEKAJ POSEBNEGA? Njena odlična lega omogoča odlično povezavo do mesta Maribor. Mlade družine z majhnimi otroci želijo domovati na podeželju blizu urbanega središča. Iščejo stik z naravo, hkrati pa so del nekega urbanega okolja. Ljudje si želimo bivališče, ki nam nudi toplino doma in je hrati zatoščišče, ki ščiti in obenem povezuje z naravo.

Zemljiška knjiga je urejena. Vseljiva je po dogovoru.

 

Z NAMI BREZSKRBNO DO NOVEGA DOMA !

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si oz. za ogled pokličite: 041 399 444 (Dean)

Rače Hiša Prodaja