Cena: 288.000,00 EUR

Na zelo iskani in mirni lokaciji v objemu narave in nedaleč od mesta Maribor je naprodaj lepo vzdrževana družinska hiša z urejenim vrtom-okolico ter bazenom.

Samostojna hiša (cca. 218 m2) s pripadajočim zemljiščem (cca. 833 m2) na Jelovcu v Bresternici je od centra mesta Maribor oddaljena 6 km.

Pritlični prostori obsegajo predsobo in delovni kabinet, v prvi medetaži je velik odprt klimatiziran dnevno bivalni prostor z kaminom, kuhinjo, jedilnim kotom ter večnamenskim prostorom iz katerih je izhod na teraso oz. urejeno zelenico z bazenom, otroška soba in wc, v naslednji medetaži je spalnica z izhodom na balkon in kopalnica ter v zadnji medetaži je druga otroška soba, druga večnamenska soba, velika klubska soba oz. soba za rekreacijo in soba za goste. V kletnih prostorih je kmečka soba, dve shrambi, kurilnica in garaža.

Leta 2018 nova toplotna črpalka. Leta 2015 so bila vgrajena kvalitetna okna in v l. 2014 obnovljena ograja.

Ogrevanje je centralno na toplotno črpalko.

Energijski razred: E  (105 – 150 kWh/m2a).

Lepo urejena zelenica z nasadom okrasnega grmičevja in rož ter z velikim bazenom. Parkirali boste lahko tudi pred garažo pod nadstreškom za avto.

ZAKAJ JE HIŠA NEKAJ POSEBNEGA? Hiša je prostorsko zanimivo razgibana. Ovalen zunanji bazen je vgrajen v zemljo in intimno vkomponiran v okolje. Vrt z bazenom omogoča zasebnost. Na zunanjem kaminu bo pravo doživetje ustvarjati gurmanske užitke za povabljene ljudi, ki jih imamo radi. Vaši otroci pa se bodo lahko igrali na igralih, ki jih boste postavili ob bazen.

Otroci bodo lahko obiskovali vrtec, ki je blizu, ali bodo pa šli v šolo in na druge popoldanske interesne dejavnosti iz bližnje avtobusne postaje, vi pa si boste lahko privoščili nakupovanje živil, če vam bodo zmanjkala, v bližnji domači samopostrežbi.

Za vas smo preverili in zemljiška knjiga je urejena. Vselili se boste lahko takoj.

 

Z NAMI BREZSKRBNO DO NOVEGA DOMA !

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si oz. za ogled pokličite: 041 399 444 (Dean)

Bresternica Hiša Prodaja