Cena: 149.500,00 €

Stanovanjska hiša – dvojček (K+P+M), neto tlorisne površine 219,30 m2, ki leži na zemljišču s površino 302 m2, je bila zgrajena leta 2010. Objekt je podkleten – klet je delno vkopana, kletni prostori (garaža, pralnica, klubska soba) imajo možnost naravnega prezračevanja. Garaža s kletjo je zelo enostavno dostopna neposredno iz ulice po asfaltirani rampi.

Objekt ima vgrajeno kvalitetno PVC stavbno pohištvo, ima izolirano fasado in kvalitetno strešno kritino.

Pritličje obsega vstopni hodnik, kuhinjo, spalnico, dnevno sobo, kopalnico s sanitarijami in balkon. Mansardne  prostore predstavljajo tri sobe in kopalnica. Vsaka od etaž ima pokrit balkon na zahodni strani objekta. Vse etaže so povezane s stopniščem, ki je opremljeno s kvalitetno RF ograjo. Talna obloga v sobah je laminat, na stopnišču in v kopalnicah pa keramika.

Objekt ima vse sodobne komunalne priključke, energent za ogrevanje je plin, okolica je primerno urejena, teren je povsem raven. Nekaj praktičnih stopnic vas iz pritličnega balkona popelje direktno na vrt in zelenico.

Zakaj je hiša nekaj posebnega? Na ogledu vas bo vodil prijazen lastnik, ki je kot strokovnjak sam izvedel vse priprave na to gradnjo in vodil izgradnjo celotnega objekta. Pravgotovo vam bo lahko odgovoril na vsako vaše strokovno vprašanje. Vaši otroci bodo lahko obiskovali vrtec, ki je v bližini. Če imate hišnega ljubljenčka, ga boste lahko vozili v bližnjo veterinarsko postajo. Sigurno pa boste veseli mladih sosedov, predvsem pa dobre in prijazne gospe, ki bo morda tudi vas oskrbela z zelenjavo z domačega vrta…

Za vas smo preverili: Zemljiško – knjižno stanje je urejeno, hiša je vseljiva takoj. Energ. razred: C (35 – 60 kWh/m2a)

Vabimo vas na ogled te prijazne hiše v mirnem okolju, v bližini Sončne ulice in z veseljem vas predstavimo lastniku.

 

Z nami brezskrbno do novega doma!

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si   oz. za ogled pokličite 041/399-444.