Cena: 145.000,00 EUR

Maribor-center, blizu Mestnega parka in Ljudskega vrta se prodaja se 4-sobno dvoetažno stanovanje v tretjem nadstropju večstanovanjske stavbe (l.1961).

Leta 2016 nova fasada in l. 2010 nova streha na večstanovanjski stavbi.

V letu 2016 nova okna z roletami, l. 2011 obnova kopalnice, vodovodne inštalacije, elektro inštalacije ter nova notranja vrata in protivlomna vrata v stanovanju.

Dvoetažno razgibano delno opremljeno stanovanje (98 m2) obsega v prvi etaži kuhinjo z jedilnim kotičkom, dve otroški sobi, ena s francoskim balkonom, kopalnico in predsobo z odprtim lesenim stopniščem, ki vodi do druge etaže, kjer je velika dnevna soba in spalnica.

Pripada mu še kletna shramba in ozimnica (5,70 m2), sušilni balkon (1,30 m2) in možnost parkiranja na pokritem parkirnem mestu pred večstanovanjsko stavbo.

Lega stanovanja je V/Z.

Ogrevanje je lastno plinsko etažno, klimatska naprava in nizki mesečni obratovalni stroški.

Zakaj je to stanovanje nekaj posebnega?  Deležni boste čudovitih sončnih vzhodov in zahodov ter pogledov na mestni hrib Kalvarija in na Pohorje. Atraktivna in mirna lokacija v neposredni bližini Mestnega parka ter razgibanost dvoetažnega stanovanja zagotavljata udobno bivanje.

Zemljiška knjiga je urejena. Stanovanje je vseljivo takoj.

KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si I 041 399 444 (Dean)