Cena: 590.000,00 EUR

Za tiste, ki pričakujete in zahtevate več!

 

Na odlični in idilični lokaciji ob vznožju Pohorja in ne daleč od centra mesta Maribor se prodaja samostojna atrijska hiša s čudovito urejeno okolico. Atrijska hiša se nahaja na elitni lokaciji blizu gozda in ponuja s skrbno urejeno okolico prestižno zasebnost in udobno bivanje ob vznožju Pohorja.

Samostojna hiša (cca.350 m2) s pripadajočim zemljiščem (cca. 4.214 m2) – območje stavbnih zemljišč, je v celoti ograjeno in ponuja odlično zasebnost, saj leži tik ob gozdu.

Pritlični prostori obsegajo sobo za goste, kmečko sobo, shrambo, večnamenski prostor, sanitarije, kurilnico in dve garaži.

Nadstropni prostori obsegajo velik dnevno bivalni prostor z jedilnim kotom in izhodom na veliko teraso z odprtim pogledom na mesto Maribor, kuhinjo, spalnico, dve sobi, kopalnica, wc in predsoba. Mansardni prostori so še neurejeni.

Ogrevanje je urejeno centralno na kurilno olje in klimatska naprava.

Energijski razred: D (60 – 105 kWh/m2a)

ZAKAJ JE TA HIŠA NEKAJ POSEBNEGA? Prostrana zelena idilična okolica z prečudovitim nasadom okrasnega grmičevja in dreves vas ne bo pustila ravnodušne. Idealno bivanje: v mestu, a vendarle v intimi. Po naporenem stresnem vsakdanu predstavlja ta dom pravo zatočišče za sprostitev. Mirno in zeleno okolje deluje meditativno. Ponoči, ko se skrije sonce, je pogled na osvetljeno mesto Maribor naravnost sanjski… Enostavno kot v filmu 🙂

Za vas smo preverili:  zemljiška knjiga je urejena. Vselili se boste lahko takoj.

KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

 

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si I 041 399 444 (Dean)

Maribor Hiša Prodaja