Cena: 350.000,00 EUR

Morje pri Framu naprodaj je novejša opremljena atrijska hiša (l. 2008), ki se nahaja v mirnem naselju novejših hiš.

Samostojna atrijska hiša (325 m2) s pripadajočim zemljiščem (1.160 m2) je od centra mesta Maribor oddaljena 14 km.

Pritlični prostori obsegajo velik odprt dnevno bivalni prostor z kaminom, jedilnico, kuhinjo in zimski vrtom z izhodi na teraso in zelenico, Tv sobo, sobo za goste, stranišče z tuš kabino, predsobo, hodnik do garaže za dva avtomobila in kurilnico.

Ovalno stopnišče nas vodi do naslednje etaže kjer se nahaja velika mladinska soba z izhodom na teraso s svojo spalnico in kopalnico, spalnica z garderobno sobo in veliko kopalnico in velik večnamenski prostor – pralnica z izhodom na balkon.

Na ravni zelenici se nahaja uta za shrambo orodja, žar in različna okrasna drevesa.

Ogrevanje je urejeno z toplotno črpalko na zemeljske kolektorje, talno gretje in stensko hlajenje južnih sten ter ogrevanje severnih sten.

Energijski razred: C (35 – 60 kWh/m2a).

Hiša je bila kvalitetno grajena z izbranimi materiali ter v povezavi z toplotno črpalko porabi malo energije oz. so obratovalni mesečni stroški nizki.

ZAKAJ JE HIŠA NEKAJ POSEBNEGA? Atrijska hiša je udobno notranje prostorsko oblikovana, nudi kvalitetno ter varčno bivanje ter razvajanje na terasah in urejeni zelenici v mirnem obmestnem zelenem okolju

Lokacijsko se nepremičnina nahaja blizu vrtca, šole, otroškega igrišča, samopostrežbe, zelene okolice, 2 km od središča Frama in blizu AC priključka.

Zemljiška knjiga je urejena. Vseljiva je takoj.

Z NAMI BREZSKRBNO DO NOVEGA DOMA !

KUPEC NE PLAČA NOBENE PROVIZIJE.

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si I 041 399 444 (Dean)

Morje pri Framu Hiša Prodaja