Cena: 233.000,00 EUR

Na začetku obmestnega naselja Miklavž pri Mariboru je naprodaj novejša opremljena atrijska hiša, ki se nahaja v mirnem stanovanjskem naselju.

Samostojna atrijska hiša (221m2) s pripadajočim zemljiščem (535 m2) je od centra mesta Maribor oddaljena 9 km.

Pritlični prostori obsegajo odprt dnevno bivalni prostor z kuhinjo in jedilnico ter izhodom na teraso in zelenico, večjo otroško sobo z izhodom na teraso in zelenico, kopalnico, predsobo in garažo.

Odprto ovalno stopnišče nas vodi do naslednje etaže, kjer se nahaja galerija z veliko dnevno sobo, spalnica, druga otroška soba, kabinet in večnamenski prostor.

Ogrevanje je centralno na zemeljski plin in dva kamina v vsaki etaži. Energijski razred: C  (35 – 60 kWh/m2a).

ZAKAJ JE HIŠA NEKAJ POSEBNEGA? Poudarek arhitekturne rešitve je na umestitvi galerije v osrednji prostor, ki daje prostoru nov navdih in razkošnost. Pritličje pripada bivalnemu prostoru, ki združuje dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo z izhodom na teraso, kjer se notranjost hiše poveže z naravo.

Za vas smo preverili: Lokacijsko se nepremičnina nahaja blizu vrtca, šole, otroškega igrišča, samopostrežbe, zelene okolice oz. gozda in hkrati blizu prometnih povezav. Zemljiška knjiga je urejena. Vseljiva je po dogovoru.

Z NAMI BREZSKRBNO DO NOVEGA DOMA !

Stik z nami: nepremicnine@financnahisa.si I  041 399 444 (Dean)