David Fister, dne 12. 8. 2018

Ni lepšega od poležavanja na plaži ob zvokih valov in branju najljubših knjig. Dopust je prav tako čas, ko si vsak od nas zaželi, da bi počitnice trajale čim dlje časa in bile čim bolj pogoste. Poletni meseci so čas, ko je praktično nemogoče zgrešiti objave na socialnih omrežjih, ki vsebujejo priporočila ali navdušenja nad trenutno branimi knjižnimi uspešnicami.

Za vas sem poiskal tri knjige, ki jih lahko preberete v dopustniških dneh in tako združite prijetno s koristnim ter naredite prvi korak k finančni neodvisnosti, to je, da se o tem začnete izobraževati:

 

Vaš denar ali vaše življenje – Vicki Robin in Joe Dominguez

Odličen vodnik, ki v devetih korakih spremeni preoblikuje vaš odnos do denarja in vas s spremembo mišljenja pelje na pot finančne neodvisnosti. Avtorja sta si postavila cilj, da se zgodaj upokojita, kar jima s pomočjo upoštevanja korakov iz knjige tudi uspelo.

Sosed Milijonar – Thomas J. Stanley, William D. Stanko

Uspešnica New York Timesa, ki razkrije presenetljive skrivnosti bogatih Američanov. Odgovori na sedem vprašanj o najbogatejših Američanih, kot so kje nakupujejo, katere avtomobile vozijo, kako investirajo svoj denar in hkrati poda nasvete kako lahko tudi vi ustvarite večje premoženje od vaših prihodkov.

 

Bogati očka, revni očka – Robert T. Kiyosaki

Bogati očka, revni očka je najbolj prodajana knjiga v zgodovini na področju osebnih financ. Je odlično izhodišče za načrtovanje vaše finančne neodvisnosti, saj na preprost način pokaže načine kako lahko postanete gospodar svoje usode. V njej lahko preberete tudi nasvete kako lahko poskrbite, da se vaši otroci ne bodo znašli v finančnih težavah.

 

eIzračun: Naložbeno varčevanje

Naložbeno varčevanje
eIZRAČUN
Naložbe

Kako investirati, da boste zaslužili!

Povprečen vlagatelj je v zadnjih 10 letih zaslužil le 50% tistega kar bi zaslužil, če bi …

Izvedeli boste:

  • 10 zlatih pravil za modro investiranje
  • Kako v 6 korakih do donosnih naložb
  • Kdaj je pravi čas za investiranje

Zlata pravila za modro investiranje!
Prenesite si svojo eKNJIGO.

Vsi podatki bodo uporabljeni izključno za namene posredovanja želenih informacij. Podatke bomo obravnavali in varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS, št. 86/2004).

Prijavite se na FINANČNA HIŠA eNOVICE:

da bodo vaše finance v koraku s časom.Uspešno ste se prijavili na novice.