Če zbolimo, si želimo le eno: da se čim prej pozdravimo. Za hitro in kvalitetno zdravljenje pa potrebujemo denar, s katerim si bomo lahko privoščili zasebne zdravnike, samoplačniške preglede, alternativno zdravljenje, boljša zdravila z doplačilom, zdravljenje v tujini. Zavarovanje hudih bolezni je rešitev.

Potrebujemo denar, da poplačamo vse dolgove in da se lotimo procesa zdravljenja brez nepotrebnih finančnih skrbi.

Marsikdo si zaradi izpada dohodka v času bolezni ne more privoščiti nemotenega odplačevanja kredita in drugih mesečnih izdatkov, kaj šele, da bi si lahko privoščil samoplačniško kvalitetno zdravljenje.

Treba se je vprašati, kako bomo preživeli, če pride do tako imenovane novodobne bolezni (rak, kap, srčni infarkt,…), ko se dohodki dejansko znižajo zaradi bolniškega nadomestila, če že danes, ko smo zdravi, težko preživimo s plačo. Vsak dan smo vedno bolj podvrženi stresu in stresnim situacijam. Nepravilno obvladovanje stresa privede do obolelosti za kritičnimi boleznimi, kot so rak, kap, srčni infarkt.  V Sloveniji za rakom vsako leto zboli 14.000 ljudi in umre 5.800 ljudi. Te kritične bolezni se ne imenujejo zaman novodobne bolezni ali lifestyle bolezni, če hočete.

Dejansko se stavka: »Če ni zdravja, ni ničesar!« zavedamo šele, ko je prepozno.

NAMIG: zavarovanje za hude bolezni naj bo sklenjeno posebej v okviru ločenega zavarovanja ali v okviru nezgodnega dodatka. Odsvetujemo zavarovanje v okviru varčevalne premije, saj v primeru obolelosti za eno izmed kritičnih bolezni, ostanete brez nadaljnjega zavarovanja za smrt, invalidnost in brez rentnega varčevanja po tej polici.

Ste podjetnik? Mesečni znesek za zavarovanje bolezni lahko knjižite med stroške: Želim izvedeti več!

 

Zavarovanje je sodelovanje, a kako? Preprosto! Prenesite našo eKNJIGO!

Zavarovanje je sodelovanje, a kako?
Preprosto! Prenesite si svojo eKNJIGO!

Vsi podatki bodo uporabljeni izključno za namene posredovanja želenih informacij. Podatke bomo obravnavali in varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS, št. 86/2004).