Užiti vso finančno znanje, stopiti se s svetovalcem v eno, ustvariti dober načrt za otroka ter biti v sredini njegovega življenja. To predstavlja načrt otrokove osamosvojitve.

Če so nekdaj stari starši gradili dvostanovanjske hiše, da so svojim otrokom zagotovili dom, danes sodobne družine poskrbijo za rešitev stanovanjskega problema svojih otrok na tak način, da jim predajo sredstva za polog pri stanovanjskem kreditu.

Ko se bo po končanem šolanju otrok zaposlil, se bo želel odseliti od staršev in stopati po svoji poti. Bo kreditno sposoben, a ne bo imel privarčevanih sredstev za 30% polog pri stanovanjskem kreditu. Na tak način ne bo dobil odobrenega posojila pri banki in bo primoran stanovati v najemniškem stanovanju.

REŠITEV – Načrt otrokove osamosvojitve

Če danes starši naredite načrt z jasno definiranimi cilji, boste otroku rešili stanovanjski problem. Z majhnimi mesečnimi zneski boste sebe finančno razbremenili, otroku pa zagotovili lasten dom.

eNAROČILO

Želim super načrt za otroka

Naroči

Zlata pravila, da bo vaš otrok razvil zdrav čut do denarja.

Izvedeli boste:

  • KAKO OTROKE NAUČITI VARČEVANJA
  • KAKO OTROKE NAUČITI RAVNANJA Z DENARJEM
  • 9 TRIKOV KAKO NAREDITI PRVE KORAKE Z DENARJEM

Kako otroka naučiti, da denar ne raste na drevesu!

Vsi podatki bodo uporabljeni izključno za namene posredovanja želenih informacij. Podatke bomo obravnavali in varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS, št. 86/2004).