Vsak dan vstopite v podjetje, ki ste ga ustvarili in ponosno prikimate, ko pomislite katere tegobe, izzive in poti ste morali prehoditi, da ste danes tukaj?

Dragi naši podjetniki, zaščitite sebe in svet, ki ste ga ustvarili, saj je poslovanje vašega podjetja odvisno od tega, da dejansko vsak dan pridete na delovno mesto. Predstavljajte si, kaj se zgodi z vašim podjetjem, če na delovnem mestu niste osebno prisotni 6 mesecev?

Vaša dlje časa trajajoča odsotnost iz delovnega mesta povzroči upad prihodkov podjetja, izgubo naročnikov, kupcev, dobaviteljev. Na koncu to privede do zaprtja podjetja.

Najbolj ogroženi ste tisti, ki ste edini zaposleni v podjetju, ali zaposlujete le nekaj sodelavcev, po večini le izvajalce, operativce, zaledne službe.

Če kot podjetnik izgubite začasno delovno zmožnost (zaradi bolezni, poškodb), ste, ne glede na upravičeno odsotnost, primorani svoje podjetje zapreti, izplačati delavcem odpravnine, poplačati banke in FURS ter druge odprte obveznosti. Poskrbite, da vaš standard in podjetje ne bo ogroženo in se zaščitite!

eIZRAČUN

Zaščitna obleka po navadi ni prav privlačna. Enako pa zagotovo ne velja za zaščito delovne sposobnosti!

Izračunaj

Zavarovanje je sodelovanje, a kako? Preprosto!

Prenesite si svojo eKNJIGO.