Zaščita podjetnika – Podjetniki, zaščitite sebe in svet, ki ste ga ustvarili, saj je pooslovanje vašega podjetja odvisno od tega, da dejansko vsak dan pridete na delovno mesto. Predstavljajte si, kaj se zgodi z vašim podjetjem, če na delovnem mestu niste osebno prisotni 6 mesecev?

Vaša dlje časa trajajoča odsotnost iz delovnega mesta povzroči upad prihodkov podjetja, izgubo naročnikov, kupcev, dobaviteljev. Na koncu to privede do zaprtja podjetja.

Najbolj ogroženi ste tisti, ki ste edini zaposleni v podjetju, ali zaposlujete le nekaj sodelavcev, po večini le izvajalce, operativce, zaledne službe.

Posle navadno vodi in sklepa lastnik podjetja. To so odvetniki, računovodje, lepotni saloni, frizerji, arhitekturni biroji, svetovalna podjetja, itd.

Če kot podjetnik izgubite začasno delovno zmožnost (zaradi bolezni, poškodb), ste, ne glede na upravičeno odsotnost, primorani svoje podjetje zapreti, izplačati delavcem odpravnine, poplačati banke in FURS ter druge odprte obveznosti.

Mesečni prihodek vam zelo upade, saj tedaj prejemate zgolj bolniško nadomestilo, ki pa je lahko nižje tudi 50% ali več od vaših prejšnjih mesečnih prilivov. Vaš standard je ogrožen.

eIzračun: Zaščita delovne sposobnosti

Zaščitna obleka po navadi ni prav privlačna. Enako pa zagotovo ne velja za zaščito delovne sposobnosti!
eIZRAČUN

Zakaj bodo bogati vedno bogatejši, revni pa večno revni?

  • Si tudi vi želite več denarja? Višjo plačo?
  • Živite iz meseca v mesec, od plače do plače?
  • Ne morete nič prihraniti, ker so mesečni stroški previsoki, plača pa prenizka in obremenjena s krediti?

Zelo preprosto je….Potrebno je upoštevati le nekaj preprostih načel bogatih ljudi, pa lahko uspe tudi vam!

Zavarovanje je sodelovanje, a kako?
Preprosto! Prenesite si svojo eKNJIGO!